У мережу виклали відео затримання п’яного волинського судді

1
1
У мережу виклали відео затримання п’яного волинського судді
В інтернеті опублікували відео, на якому зафіксована зупинка патрульними поліцейськими авто, яким кермував голова Волинського окружного адміністративного суду Олександр Лозовський.

Ролик виклали на каналі правоохоронців на Youtube. Відео підписано словами «Затримання працівника суду 3.09.2016», повідомляє «4 влада».

Як відомо, суддю затримали в суботу, 3 вересня. Правоохоронці побачили, як чоловік розмовляє за кермом, що стало причиною зупинки. Він не пред’явив для перевірки належних документів. А згодом виявилося, що він має ознаки алкогольного сп’яніння, що й підтвердив пристрій «Drager».

Як йдеться у повідомленні в реєстрі судових рішень, 14 вересня суддя Ківерцівського райсуду Пономарьова О. повністю виправдала колегу. Пізніше патрульні висловили зауваження, що суд не прийняв до уваги їхні докази. Крім того окремо обговорювали питання авто, на якому їздив суддя. Виявилося, що воно зареєстроване на тестя посадовця.

Як розповів голова суду, автомобіль батько дружини придбав наприкінці 2015-го року, а суддя користувався ним в 2016 році, тому не вказав у декларації.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скотиняка!!! Але він мав вас усіх в дупі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні