Луцькі тролейбусники «проїдають» мільйони з міського бюджету

0
-3
Луцькі тролейбусники «проїдають» мільйони з міського бюджету
З початку року з міського бюджету Луцькому підприємству електротранспорту міська влада виділила 23 мільйони гривень.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 22 вересня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Так, 2,4 мільйона гривень при розподілі бюджету міста пропонується виділити ЛПЕ на зарплату працівникам за вересень.

Як пояснила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, місячна потреба підприємства - 3,3 мільйона гривень. Інші видатки – запчастини, поточні ремонти – покриваються за рахунок зароблених коштів.

Власне, такі суми міський бюджет виділяє ЛПЕ щомісяця. Попередні місяці, коли там була надскладна ситуація, каже Лілія Єлова, давали більше. Загалом, у 2016 році, зауважила вона, вже 23 мільйони виділили ЛПЕ з міського бюджету.

Щоправда, потребує підприємство на рік 30 мільйонів гривень.

Урешті депутати вирішили заслухати звіт про діяльність підприємства, бо дотувати ЛПЕ треба припиняти. Депутати зауважили: на початку року міська рада мала виділити близько 18 мільйонів гривень на пільгове перевезення пасажирів, але і цього виявилося мало.

Зауважимо, керівництво ЛПЕ цього року представило програму розвитку підприємства, згідно з якою, з міського бюджету та інших джерел (кредити, грантові кошти тощо) до 2020 року планують отримати більше 157 мільйонів гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні