Підприємства-боржники винні Луцьку більше 9 мільйонів

0
-4
Підприємства-боржники винні Луцьку більше 9 мільйонів
Луцькі підприємства заборгували місту 9 мільйонів 624 тисячі гривень, з них 5 мільйонів – банкрути.

Інформацію озвучили на земельній комісії, 21 вересня, - повідомляє прес-служба партії "Солідарність".

Серед збанкрутілих підприємств назвали ПрАТ «Автопарк», «Магазин №36», ЗАТ «Західпромбуд», ПП «Імпалс» та ВАТ «Волиньагрохім».

Депутат Луцької міської ради Євген Ткачук наголосив, що депутати міськради досить плідно співпрацюють із фіскальною службою і висловив надії на співпрацю в майбутньому.

«В нас є хороша співпраця з фіскальною службою. Поки немає документів про сплату оренди землі, ми навіть не розглядаємо питання на сесії міськради. Так повинно бути й надалі. Багато із підприємців-боржників є забезпеченими і успішно ведуть бізнес. Чому вони не платять, я не розумію. Це вже менталітет тут проявляється: «Ай потім заплачу!», – наголосив депутат.

Для того, аби покарати боржників та «вибити» грошей для місцевої казни, комісія вирішила ознайомитись із ситуацією одного з підприємств та з'ясувати чи можна подати справу до суду.

Окрім того, депутати звернуться до відділу примусового стягнення, аби з'ясувати у який спосіб відбувається збір коштів із боржників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні