Розповіли, скільки у Луцьку заробляють муніципали

1
2
Розповіли, скільки у Луцьку заробляють муніципали
Максимальна зарплата інспектора департаменту муніципальної поліції Луцької міськради – 5,4-5,6 тисячі гривень. Але такі суми отримує не кожен працівник. В інших містах, переконують, зарплата муніципалів – вища.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів у четвер, 22 вересня, - повідомляє Інформаційне Агентство Волинські новини.

Так, директор департаменту муніципальної комісії Юлія Сиротинська повідомила, скільки заробляють луцькі муніципали. Максимально, за умови інтенсивної роботи, інспектори можуть отримати 5,4-5,6 тисячі гривень. Але такі суми отримують не всі – 5-6 чоловік зі штату в місяць, залежно від обсягів виконаної роботи.

«Чи може чоловік утримувати сім’ю за таку зарплату? У мене 8 людей виїхали в Польщу на заробітки. Одна справа, якщо офісний працівник сидить за комп’ютером, а інша - коли люди працюють на вулиці в дощ, слухають прокльони, борються зі стихійної ринками, описують майно», - вважає вона.

Крім того, зарплатню муніципалів вона назвала смішною, порівняно з колегами з інших українських міст. Тим паче, каже Юлія Сиротинска, робота муніципалів пов’язана з корупційними ризиками, тож і зарплата мала б бути така, щоб не виникало спокуси.

До слова, під час минулого засідання сесії міськради, депутати збільшили штат департаменту муніципальної поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усім би таку зарплату ...
А як тоді люди живуть на мінімільній 1300-1400 , а на руки і ще меньше ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні