--> Працівники луцького «жеку» труять димом сусідів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Працівники луцького «жеку» труять димом сусідів

0
-12
Працівники луцького «жеку» труять димом сусідів
На території, що межує із луцьким «жеком» №7 на вул. Січовій, спалюють сміття і утворили величезне сміттєзвалище.

Заїзд до цієї території можливий тільки через житлово-комунальне підприємство, і мешканці сусідніх будинків стверджують, що саме працівники «жеку» – винуватці стихійних звалищ та нічних вогнищ.


«Колишній пустир вже до половини засипаний сміттям і ґрунтом із міста. Різного роду сміття від пластикових пляшок до кабелів електропроводки і навіть взуття, також гілки дерев і листя з міста – все це звозять на пустир і просто підпалюють», – розповідає Дмитро Занюк.

Чоловік каже, що підпал сміття у вечірню пору уже став традицією.

«Цього тижня палили в понеділок, а минулого – тричі. Стовпи диму стояли вищі, ніж труби сусідніх заводів. Їдкий запах тримається після такого спалювання до 11.00 наступного дня, і цим нам доводиться дихати», – зауважив лучанин.

На його скаргу в департамент муніципальної поліції, працівниця лише перепитала, чи він впевнений, що це роблять працівники «жеку», і пообіцяла приїхати, коли палитимуть наступного разу. Щоправда – в межах робочого дня.

Чоловік зняв фото та відео з місця, де лишилися згарища. Каже, в діаметрі вони сягають трьох метрів, а деякі – вже присипані купами нового сміття і, очевидно, чекають наступного підпалу.

Головний інженер ЖКП №7 Галина Гах запевнила, що «нічого такого не було». На зауваження, що є фото- та відео підтвердження залишків згарищ, жінка «пригадала», що «палили щось там за БТІ, був дим». Тим не менше причетність працівників «жеку» до спалювання сміття категорично заперечила.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні