Шкільні спортмайданчики Луцька зроблять платними?

1
0
Шкільні спортмайданчики Луцька зроблять платними?
Спортивні майданчики біля луцьких шкіл можуть стати платними.

Про це стало відомо у четвер, 22 вересня, під час засідання комісії з питань комунального майна та приватизації, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Зокрема, під час звіту про догляд міні-футбольних полів головний спеціаліст відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти Іван Дишко повідомив, що загалом на балансі шкіл міста перебуває 19 майданчиків зі штучним покриттям, яке потребує відповідного догляду – зрошування та розчісування.

Посилаючись на відписні листи відповідальних за це працівників, Дишко зауважив, що прибиральні роботи проводять вчасно та регулярно у школах № 2, 14, 11, 13 та 16. Утім, депутат міської ради Юрій Безпятко висловив недовіру до цих даних, адже спілкуючись із мешканцями будинків, що живуть у будинках поряд з одинадцятою школою, отримав дані, що футбольне поле не розчісувалося жодного разу.

До того депутат зауважив, що розклад годин для спортивних занять на цьому полі зовсім не відповідає дійсності, оскільки у документі зазначається, що після 18 години там грають вчителі. У дійсності – займаються сторонні люди.

Тому депутати порекомендували головному спеціалісту розробити фіксовану ціну на абонементи для занять на футбольних полях. Адже якщо у спортзалах школи проводять секції, то чому би не заробляти гроші на любителях поганяти у футбол.

«Вчіться заробляти у межах закону. Є така можливість, то чому би її не використати», – підсумували депутати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не конкретизуэте хто саме з дупутатів підтримав рішення про переведення майданчиків на платну основу??? Хочу дати в пику! Диб...біли таке можна робити коли у дітей є альтернатива а так ви забираєте єдину можливість не гуляти по підворотнях.... деж вони будуть тренуватись як все навіть в школі зайняте???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні