Волинські «ковбасники» прокоментували ситуацію зі зливом нечистот

1
1
Волинські «ковбасники» прокоментували ситуацію зі зливом нечистот
Керівник ТМ “Дмитрук” Олег Дмитрук розповів про те, що нечистоти у Луцьку й справді зливали у невідведені для цього час, проте у призначених для цього місцях.

"Минулого тижня мав місце прикрий інцидент із затриманням машин нашого підприємства під час зливання виробничих стоків не згідно графіку. Наша команда вирішила витримати паузу, адже час допомагає громадськості безпристрасно поглянути на ситуацію та об'єктивно її оцінити", - йдеться на сторінці ТМ Дмитрук у Фейсбуці.

"Нажаль, нами був порушений час зливу вод, що і становило саме правопорушення. Звісно, це наше недопрацювання, котре вже вдалось виправити. Наш асенізаційний автотранспорт здійснює вивіз виробничих стоків виключно у спеціально відведені для цього місця, згідно договору, заключеному з КП «Луцькводоканал»", - переконують в офіційному коментарі.

"Нам дуже прикро, що цей інцидент став предметом маніпулювання громадською думкою та поширення чуток щодо діяльності нашої компанії. Ми обіцяємо докласти усіх зусиль, аби більше не відбувалося порушень часу зливу.

Прошу ігнорувати неофіційні заяви, начебто зроблені керівництвом компанії «Дмитрук». Сподіваємося на лояльність та відданість наших споживачів. Ми докладемо максимум зусиль, аби Вам не довелось ставити довіру до нас під сумнів", - додали в дописі.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що під час проведення перевірок на незаконному зливі нечистот в ніч на 15 вересня спіймали два автомобілі ТзОВ "Забіяка" та дві вантажівки ТМ "Дмитрук", які незаконно посеред ночі зливали нечистоти в каналізацію Луцька.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а я то думав чому кіт не хоче їсти їх ковбаси.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні