У Луцьку перевірили чи «викидають» гидоту в повітря маршрутки №9

0
-4
У Луцьку перевірили чи «викидають» гидоту в повітря маршрутки №9
У Луцьку в рамках акції "Чисте повітря" перевірили, чим дихають жителі Теремнівської.

Зокрема перевірку пройшли маршрутки №9, - повідомляє "Волинський інформаційний портал".

Щоб контролювати рівень викидів громадського автотранспорту, на який упродовж року надходили непоодинокі нарікання лучан до відділу екології, 19 вересня міський голова видав розпорядження «Про проведення в місті акції «Чисте повітря».

Сьогодні акцію проводили на вулиці Теремнівській (кінцева зупинка маршрутних таксі № 9). Представники відділу екології, управління транспорту і зв’язку Луцької міської ради та ПАТ «Волинь-Авто» перевірили 11 одиниць маршрутних таксі № 9, які були на лінії.

Перевищень вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах автотранспорту не зафіксували. Акція триватиме до 20 жовтня цього року.

До слова, відповідно до статті 81 Адміністративного кодексу України (експлуатація автотранспортних та інших пересувних засобів з перевищенням нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах) на водіїв чекає штраф обсягом у 510 гривень.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні