На Волині підприємця оштрафували на 65 тисяч

0
7
На Волині підприємця оштрафували на 65 тисяч
Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області оштрафувало замовника будівництва торгівельного комплексу на 65 250 гривень.

Під час проведення позапланової перевірки будівництва магазину «Привокзальний» у селі Римачі Любомильського району правоохоронці виявили, що об’єкт експлуатується без відповідного документу, який би засвідчував його прийняття до експлуатації, - повідомляє прес-служба ДАБІ України.

За результатами перевірки на замовника будівництва – ФОП Гвізда В.О. – було накладено штрафні санкції та зобов’язано зупинити роботу магазину до моменту реєстрації декларації про готовність об’єкта до експлуатації.

Загалом за за 8 місяців цього року Управлінням Держархбудінспекції у Волинській області проведено 358 позапланових та 35 планових перевірок об’єктів будівництва. Загальна сума накладених штрафів становить 3,2 мільйони гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні