«Волинь» та «Олександрія» зіграли внічию

0
3
«Волинь» та «Олександрія» зіграли внічию
Клуб з Олександрії на останніх хвилинах уникнув поразки в Луцьку.

Перша десятихвилинка була сонною, запам'ятався хіба удар головою Логінова після кутового. Затишшя обірвалося на 21-ій, коли олександрієць Яремчук завершував атаку метрів із одинадцяти, проте пробив вище.

Буквально через сім хвилин «Волинь» забила, розігравши калейдоскопічну комбінацію в один дотик із забіганням та подачею Дудіка на Петрова. Той майстерно переправив круглого у ворота, випередивши центральних беків – 1:0.

Наприкінці тайму забійний момент мав Старенький, але гравець «Олександрії» пробив головою з п’яти метрів вище. Але і це ще було не все від гостей у першому таймі. Партнери вивели Яремчука один на один і воротар лучан Кичак виграв дуель.

На трибунах почалися дотепні вигуки на кшталт «Кварцяного на поле!».

На 65-ій блискавична контра гостей закінчилась вивіреним ударом з-за меж карного – сфера черкнула штангу і покинула поле.

На 70-их почалися гойдалки – атака на атаку. Під час яких команди почергово не вирішували виходи три в два. Одного разу господарі забили вдруге, проте боковий арбітр зафіксував офсайд.

А на 90+ «Волинь» знову пропустила. На жаль, у цьому матчі лучани виглядали значно краще за «Олександрію», але прикра нічия 1:1.

Микола КОРЕЦЬКИЙ для ВАР



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні