У Ковелі задля збереження лікарні активісти закликали перекривати колії

0
1
У Ковелі задля збереження лікарні активісти закликали перекривати колії
Залізничники та активісти проти реорганізації вузлової лікарні: заявляють про радикальні заходи.

Під час засідання громадської ради при Ковельській міськраді та обговорення реорганізації ковельської вузлової лікарні активісти закликали перекривати залізничні колії, якщо заклад не збережуть.

Заклик до радикальних дій прозвучав на засіданні громадської ради при Ковельській міській раді з вуст її члена, заступника голови ГО «Підприємці та працівники приватного сектора міста Ковеля» Людмили Васковець, коли мова зайшла про збереження вузлової лікарні, пише kovel.com.ua.

У залі були також депутати міської ради та ветерани залізниці і вузлової лікарні, які прийшли сюди, аби громадська рада підтримала їхні вимоги з приводу подальшого функціонування медичного закладу, як цілісного майнового комплексу, що цей консультативно-дорадчий орган, зрештою, одноголосно й зробив.

«Ви пишете, ви говорите, вам обіцяють, але… Це моя особиста думка: поки ви не приймете радикальних дій, повірте, ви нічого не доб’єтеся. Хочете переконати владу – перекривайте колії. Ідіть перекривайте! Інакше достукатися до нашого міського голови це нереально і неможливо. Ідіть перекривайте колії! Підприємці будуть з вами», – заявила Людмила Васковець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні