Компанія «КухАрт» провела майстер-клас для луцьких рестораторів*

1
12
Компанія «КухАрт» провела майстер-клас для луцьких рестораторів*
Компанія «КухАрт» вже вп’яте влаштувала майстер-клас від торгової марки Apach.

Бренд-шеф Apach Володимир Єманов розповів рестораторам про нове обладнання та можливості його використання, розповіли у «КухАрті».

Також поділився новими технологіями для реалізації оригінальних ідей для десертної карти ресторану і продемонстрував, як можна застосувати вакуумний пакувальник для приготування оригінальних коктейлів, які обов'язково будуть дивувати ваших гостей.



Бренд-шеф Володимир Єманов показав як за допомогою обладнання «Apach» можна швидко приготувати повітряне крем-брюле з використанням технології Sous Vide, як приготувати Creme Anglaise та зробити з нього морозиво на пакоджеті Taurus. Також майтер продемонстрував, як приготувати один з найпопулярніших у світі десертів – шоколадний пиріг брауні. А також показав як відбувається насичення фруктів та ягід алкоголем для приготування коктейлів.

Усі учасники майстер-класу мали змогу не лише стежити за приготуванням страв, але й скуштувати їх.

Майстер-клас проводився у кафе «Бульвар». Серед гостей були присутні власники та керівники, шеф-кухарі, кухарі, бармени, технологи, менеджери з закупівлі обладнання найкращих закладів Волині.

Серед них – паб «Веселий Джек», нічний клуб-караоке «Версаль», піцерія «Соло», «Bakery and Wine», «City піца», «Кофе Кофе», мережа магазинів «Ферма», «Кульбаба», «Кофеманія», «Show Basilic», кафе «Грегорі», «Зелений гай», сітка закладів «Гранд персона», «Ель-Пасо» (м. Сарни), «Версаль» (смт. Ратне).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас не має найкращих закладів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні