--> Волинська поліція зганьбилася, упустивши розбійника-втікача, - Володимир Бондар | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська поліція зганьбилася, упустивши розбійника-втікача, - Володимир Бондар

3
7
Волинська поліція зганьбилася, упустивши розбійника-втікача, - Володимир Бондар
Депутат обласної ради Володимир Бондар вважає, що волинська поліція зганьбилася, упустивши небезпечного озброєного чоловіка і давши йому можливість взяти у заручники двох правоохоронців.

Про це депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар написав у Фейсбуці, коментуючи інцидент, який стався у ніч на п'ятницю, 16 вересня.

Нагадаємо, вночі під час конвоювання, з-під варти втік чоловік з пістолетом і гранатою. Погрожуючи гранатою, він взяв у заручники двох поліцейських

"Як ще повинна зганьбитися Волинська поліція, щоб почали приймати кадрові рішення?" - написав Володимир Бондар.

"Де натовпи незадоволених "громадських активістів", чому ніхто не їде в міністерство: всіх все влаштовує чи не проплатили грошей?", - додав політик.

Нагадаємо, раніше Володимир Бондар різко критикував спосіб "громадського контролю" правоохоронних органів. Він стверджував, що часто таким контролем маскують відстоювання чиїхось інтересів за допопогою "кишенькових" громадських активістів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нслиб взорвал?
Відповісти
Та не треба читати статті тих засранців, які уже зганьбились в корупції, пройдоха і злодій він дає оцінку діям поліції. Нехай висуне носа сам під пістолет, а не учить жити.
Відповісти
Понабирали в поліцію маминьків синочків за гроші,той маете результат! Добре що хоч необіс--лися від страху!!! ПОЛІЦІЯ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні