Луцька журналістка ледь не постраждала в Одесі від расистів

4
-6
Луцька журналістка ледь не постраждала в Одесі від расистів
Напередодні футбольного матчу між луганською командою «Зоря» та турецькою «Фенербанче» в Одесі відбулася масова провокація місцевих ультрасів, від якої ледь не постраждала луцька журналістка.

Про подію Катерина Дулапчій розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі.

«Хлопці у чорних масках пробігли, практично, в одному метрі від мене і щось вигукували. Такого жаху ніколи не відчувала. З практики знаю, що можна домовитись з будь-ким, але не у цьому випадку...

Ніяк не можу забути очі одного із нападників – просто скляні... Він біг і вигукував: «Бий мусульман!». Якби не підбігли патрульні, то люди постраждали б і заклад, де я сиділа, точно порозламували б.

Не зрозуміло чому, але поліція і швидка приїхали, коли вже все практично закінчилось. По узбіччях вулиці сиділи турки, в когось були розбиті голови, носи... Декому поламали руки.

Коли приїхала поліція, вирішили усіх турецьких фанатів провести колоною до стадіону. По дорозі зустрічались луганські фанати і кидали пляшки, лили воду. Патрульні розганяли одних і захищали інших...» – розповіла журналістка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дикуни
Відповісти
Стеклянноглазые,малограмотные"патриоты"ещё не раз "прославят"Украину подобным образом.Стая безбашенных,но хорошо натасканных обеспечила успех переворота,поставила на колени Одессу,однако все больше выходит из под контроля.В аналогичной ситуации Гитлер организовал "Ночь длинных ножей",кардинально решив проблему со штурмовиками Рэма.И нынешним вождям прийдется как-то решать...довольно скоро.
Відповісти
Отак подивишся здаля,на москаля....воно було і є скотина.
Відповісти
Отак подивишся здаля,на москаля....воно було і є скотина.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні