У Луцьку цьогоріч стали частіше «обчищати» квартири

0
-4
У Луцьку цьогоріч стали частіше «обчищати» квартири
Із початку цього року на Волині скоїли 260 квартирних крадіжок.

Про це повідомили 15 вересня під час прес-конференції в поліції області, - інформує "Волинський інформаційний портал".

Зокрема, сто крадіжок зловмисники скоїли шляхом підбору ключа, 35 – шляхом злому замка, ще чотирнадцятеро крадіїв проникли до квартир через вікна. Найчастіше ж помешкання обкрадають із 9-ї до 16-ї години, тобто в робочий час.

Про це розповів заступник управління карного розшуку волинської поліції Руслан Гамольчук. За його словами, за фактом квартирної крадіжки затримали 31 людину, шістдесят крадіжок розкрили.

Виконувач обов’язків начальника Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області Юрій Лисай запевнив, що кількість квартирних крадіжок цього року збільшилася на 15 % у порівнянні з минулим роком.

Утім, на його переконання, надійним захистом помешкання від крадіжки є забезпечена поліцією централізована охорона квартир від несанкціонованого доступу.

Юрій Лисай розповів, що цього року не було жодної крадіжки у квартирах, які охороняє служба охорони поліції. Комплекс послуг включає монтаж і сервісне обслуговування технічних засобів безпеки, централізоване спостереження за станом охоронно-пожежної сигналізації та мобільне озброєне реагування на спрацювання систем сигналізації.

На цей час під опікою поліції охорони – приблизно шість із половиною тисяч об’єктів. А з 15 до 30 вересня можна замовити послуги охорони з 50 % знижкою, зателефонувавши до контактно-інформаційного центру поліції охорони.

Учасникам АТО пропонують знижку 75 %. Мінімальна вартість встановлення системи охорони помешкання – шість із половиною тисяч гривень.
Теги: квартири
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні