--> Луцькі айтішники «гуділи» у «Версалі» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі айтішники «гуділи» у «Версалі»

2
0
Луцькі айтішники «гуділи» у «Версалі»
Грандіозну вечірку із авторським фільмом, набиванням татушок та рок-концертом влаштувала луцька компанія «InternetDevels» з нагоди Дня програміста.

Професійне свято «айтішники» святкують на 256-ий день року, тож традиційно в не високосний рік цей день припадає на 12 вересня, - повідомляє "Таблоїд Волині".

«Світ ділиться на дві частини: на людей, які працюють в сфері ІТ-технологій і тих, хто не працює в ІТ. Я вітаю усіх присутніх на цій вечірці – Ви зробили правильний вибір і потрапили в сферу ІТ», – вітаючи працівників зазначив засновник та президент «InternetDevels» Віктор Левандовський.

Луцькі програмісти влаштували закриту вечірку в стилі «рок» у нічному клубі «Версаль».

Одягнуті в шкіряні штани та «косухи», розтягнуті футболки, яскраві бандани та зі свіжими тату – за тематикою паті у цей вечір «айтішники» виглядали як справжні рок-зірки. Доповнив антураж виступ місцевого хард-рок гурту «Jackson Crack».



Фото Павла Березюка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сбор блатних і ніщих. Не говорячи про зарплату шкода цих людей на фото
Відповісти
Шо жаба давить?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні