Центральну площу Каменя-Каширського хочуть зробити пішохідною

0
0
Центральну площу Каменя-Каширського хочуть зробити пішохідною
На сесії Камінь-Каширської міської ради депутати обговорили необхідність реконструкції в майбутньому центральної площі міста, а у зв’язку із цим і зміну транспортного руху.

Як повідомив міський голова Василь Бондар, вони зокрема розглянули дві перед проектні розробки детального планування території центральної частини Каменя-Каширського, - повідомляє Район.Камінь-Каширський.

У результаті прийняли рішення проект детального планування території центральної частини міста розробляти на основі схеми організації дорожнього руху.

Депутати пропонують закрити площу Культури для руху автотранспортних засобів. Створити суцільну пішохідну зону на площі Культури з забезпеченням під’їздів до існуючих об’єктів соціально-культурного призначення.

"У своєму рішенні вони передбачили також створення автостоянок по вул.Торгова, Воля та на площі Незалежності (між приміщенням центру зайнятості і державної служби охорони). Однак як організовуватиметься рух транспортних засобів у зв’язку з реконструкцією площі, остаточного рішення ще не прийнято. Ми хочемо щоб це питання обговорили жителів міста. Проектанти ж пропонують схему з можливим варіантом", - зазначив Бондар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні