--> У Луцьку п'яні водії поповнять бюджет на 1,5 мільйона | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку п'яні водії поповнять бюджет на 1,5 мільйона

0
5
У Луцьку п'яні водії поповнять бюджет на 1,5 мільйона
У Луцьку за кермом спіймали 140 нетверезих водіїв, п'ятеро з них впіймалися двічі.

Про це йшлося у середу, 14-го вересня, під час брифінгу в управлінні патрульної поліції, - повідомляє "Волинський інформаційний портал".

Так, протягом місяця патрульні оформили 2225 адміністративних матеріалів та притягнули водіїв до відповідальності. За добу патрульні складали приблизно сімдесят–вісімдесят матеріалів.

«Негативна тенденція спостерігається щодо керування транспортними засобами водіями у стані алкогольного сп’яніння. Якщо раніше ми мали санкцію по 130-ій статті, дещо значну, то зараз вона становить 10 тисяч 200 гривень.

Водії мали би задуматись, тому що це б’є по кишені, так би мовити. Але фактично ми не спостерігаємо тенденції, щоб ця цифра падала.

Тобто водії як керували в стані алкогольного сп’яніння, так і продовжують керувати. Нічого не змінюється», – розповів заступник начальника управління патрульної поліції в місті Луцьку Дмитро Хмарук.

За місяць патрульні оформили 140 матеріалів щодо нетверезих водіїв. П’ятеро з них попалися вдруге. Так, враховуючи те, що штраф за керування у нетверезому стані становить 10 тисяч, у сумі водії, яких спіймали патрульні, мають сплатити більше ніж 1,5 мільйона гривень штрафів.

Зауважимо, що водій, спійманий нетверезим удруге, повинен сплатити 20 тисячі 400 гривень, до того ж, його позбавляють права керування транспортом.
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні