На Волині телефонні шахраї видурюють гроші з підприємців

0
4
На Волині телефонні шахраї видурюють гроші з підприємців
У Нововолинську телефонні шахраї розробили схему, за якою "розводять" на гроші місцевих підприємців.

Схема полягає у тому, що злодій телефонує до підприємця, представляючись працівником податкової інспекції та повідомляє, що терміново потрібно зв’язатись із їхньою дирекцією, - інформує "БУГ".

«Начальник» податкової офіційним голосом розповідає, що приїхало керівництво і саме магазин підприємця, або ж інший заклад, що є у власності людини, входить у список обов’язкової перевірки.

Далі схема виглядає так: шахраї повідомляють про нараду, яка відбувається саме в цей момент і на ній будуть намагатися вирішити справу таким чином, аби власне це підприємство не перевірялося.

За годину часу просять перерахувати 6000 гривень на картку, номер якої надсилають повідомленням, бо ж справу вирішено та податкова не завітає до підприємства.

Проте, насправді, ні начальник податкової, ні її працівники не знають про раптову перевірку.

Як повідомляє поліція, погрожували п’ятьом підприємцям, але жодної заяви від них не поступило. Не зрозуміло, звідки зловмисники беруть номери телефонів та всю необхідну інформацію.

Начальник ж податкової обурений такою ситуацією та надіслав у відділок офіційного листа, у якому скаржився на поведінку шахраїв.

Номери телефонів, із яких здійснюються шахрайства: 0508141533 – «начальник» податкової; 0997808577 – «працівник» податкової.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні