Ремонт прибудинкових територій часто гальмують самі лучани, - Романюк

0
-9
Ремонт прибудинкових територій часто гальмують самі лучани, - Романюк
Луцький міський голова Микола Романюк вважає, що часто роботу із облаштування прибудинкових територій гальмують самі мешканці.

Таку думку він висловив 13-го вересня під час оперативної наради, - повідомляє "Волинське Агентство Розслідувань".

Романюк зазначив, що люди скаржаться на те, чому довго ремонтують прибудинкові території, коли вже за це питання взялися. Мер попросив людей бути терплячішими.

«Люди думають, що за тиждень можна зробити», ‒ зазначив він. Мовляв, лучани звертаються, що ось тиждень як висипали гравій, а далі «ніхто нічого не робить». Проте, за його словами, така ситуація ‒ у дворах, де великі ями.

«Зробимо. Є технологічний процес. Є певний час, який відведений на прибудинкові території», ‒ додав мер.

Романюк також звернув увагу, що часто виникають й інші труднощі, як от робота із комунікаціями. А інколи причиною затримки ремонту стають і самі мешканці. За його словами, є ситуації, коли половина мешканців будинку виступає за розширення проїжджої частини, а половина мешканців ‒ проти.

Як приклад він також навів ремонт в одному із дворів на вулиці Конякіна, де кілька мешканців були проти зрізання дерева. Тож, інші мешканці вночі самі зрізали те дерево, аби ремонт відбувся.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні