--> Фури досі псують волинський асфальт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Фури досі псують волинський асфальт

0
0
Фури досі псують волинський асфальт
Фури продовжують псувати автошляхи Волині попри заборону руху вантажівок з 11.00 до 23.00 години у спекотну погоду.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, - повідомляє Волинська правда.

За словами очільника Волині, недобросовісні перевізники продовжують масово вивозити цукрові буряки, ліс, щебінь, пісок тощо, вщент завантажуючи свої автомобілі.

Проблема полягає у тому, що не дотримуючись вагових норм, такі водії та підприємці нищать дорожнє полотно, на відновлення якого в області не встигають виділяти мільйони.

Начальник служби автомобільних доріг Волині Анатолій Посполітак інформував, що на дорозі в районі села Терешківці уже є облаштована площадка для вагового контролю, яка відповідає усім вимогам. Втім перевізники ігнорують вимоги й оминають ваговий комплекс.

Начальник управління Укртрансбезпеки у Волинській області Володимир Степанов додав, що з 1 квітня під час здійснення моніторингу порушень склали 100 актів щодо перевищення вагових параметрів. Із 31-го випадку — перевізників-порушників притягнули до відповідальності.

Тож, Володимир Гунчик наголосив, для того, аби врегулювати ситуацію необхідно якомога швидше скласти карту з відзначеними місцями видобутку піску, щебеню тощо, вказати підприємства, які займаються видобутком та перевізників і провести із ними відповідну роз`яснювальну зустріч.

За словами губернатора, аби «жулікі не об`їжджали пункти контролю», подібні ваги варто було б облаштувати на місці видобування копалини.

Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні