На Волині вандали позбивали стовпчики з міжнародної траси

0
-7
На Волині вандали позбивали стовпчики з міжнародної траси
На повороті з міжнародної траси Ковель-Ягодин на Любомль невідомі понищили дорожні споруди та знаки.

Комусь явно заважали чи не подобалися дорожні знаки при в’їзді в Любомль. Їх спеціально погнули. Абсолютно всі стовпчики “полягли” рядком по обидві сторони шосе, - повідомляє Кордон.

Цікаво, що останні два дні поряд (за метрів 50) комунальники наносять дорожню розмітку. Дорога державного значення, тож дорожники мали б повідомити про факт такого вандалізму в поліцію.

За словами заступника начальника відділу поліції – керівника патрульної поліції Анатолія Грищука, подібних повідомлень не надходило у Любомльський відділ поліції. Але за фактом телефонного дзвінка від журналістів зареєструють цей випадок й перевірять ситуацію. Адже нещодавно там була дорожньо-транспортна пригода й кілька стовпців вже тоді постраждали.

“Нас би мали повідомити, насамперед, про такі випадки відповідні дорожні служби. Наразі Любомльський відділ поліції попереджає, що за пошкодження автомобільних доріг, дорожніх споруд, залізничних переїздів, технічних засобів регулювання дорожнього руху може наставати, як адміністративна відповідальність, так і кримінальна відповідальність, – зазначив Грищук.

Також він додав, що вже розпочали встановлення відеокамер на вулицях міста та виїздах з Любомля. Тож дії подібних зловмисників відтепер буде не так уже й важко зафіксувати.
Теги: хулігани
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні