Від вибуху гранатомета постраждали військові волинської бригади

0
-8
Від вибуху гранатомета постраждали військові волинської бригади
Військові волинської бригади отримали поранення внаслідок вибуху гранатомета.

Інцидент трапився на Рівненському загальновійськовому полігоні, - повідомляє "Вісник+К".

Унаслідок необережного поводження зі зброєю отримали поранення військовослужбовці військової частини В0259 (14 бригада, Володимир-Волинський).

Як повідомляють у прес-службі оперативного командування «Захід», попередньо встановлено, що під час проведення занять з тактичної підготовки, внаслідок необережного поводження з РПГ-18 зброя вибухнула. В результаті постраждали семеро військовослужбовців призваних на збори.

Як підкреслюють в ОК «Захід», під час занять усі військовослужбовці перебували в засобах індивідуального захисту, що звело ризик до мінімуму.

Після надання першої допомоги постраждалих відправили на подальше лікування. Чотирьох поранених госпіталізували до Рівненського військового госпіталю, ще двох доправили у Київ і одного – у Львів. Загроз життю військовослужбовців наразі немає.

Військовим прокурором Рівненського гарнізону до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 414 КК України «Порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення» за фактом отримання вогневого поранення військовослужбовцями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні