У Луцьку судяться за приміщення біотехнічного інституту

0
-3
У Луцьку судяться за приміщення біотехнічного інституту
Приміщення Луцького біотехнічного інституту та гуртожитка Міжнародного науково-технічного університету стали яблуком розбрату між екс-ректором закладу та теперішніми власниками. Вже декілька місяців колишній очільник приватного луцького коледжу намагається повернути собі нерухоме майно площею майже три тисячі метрів квадратних, йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

На майно також заявили претензії столичні родичі іще одного бізнес-партнера. Зараз довкола чималої нерухомості тривають судові тяганини.

Як розповів екс-ректор Геогрій Стеценко, питання про власника будівель виникло іще в 2012 році. Не обійшлося і без силових методів з’ясовувань прав власності.

Юрист позивача розповідає, що приміщення швидко продали третім особам за невеликі гроші.

«Вони його продали за 290 тисяч гривень. Фактично, це чотириповерхове приміщення гуртожитку в місті Луцьку. Це – 11 тися доларів за 645 квадратних метрів. Ми зробили оцінку незалежного експерта, він зазначив, що мінімальна вартість становить 2 мільйони 12 тисяч гривень», зазначив представник позивача Віктор Бондаренко.

«Ця людина протягом 16 років будучи ректором біотехнічного інституту крав гроші і по сьогоднішній день проплачує правоохоронні органи, щоб себе оправдати. За два роки зробив 36 судів», – зазначив Андрій Шедерко, який є представником іншої сторони у судовій тяганині.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні