--> «Сільські еліти обманюють людей», - заступник луцького мера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Сільські еліти обманюють людей», - заступник луцького мера

2
-3
«Сільські еліти обманюють людей», - заступник луцького мера
Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко каже, що «сільські еліти» обманюють людей, аби ті були проти об’єднання з Луцьком.

Про це він розповів в інтерв’ю «Волинь24».

«Деякі сільські еліти лукавлять, коли кажуть, що живуть добре, але забувають сказати, що це за рахунок Луцька. Той же «Модерн-Експо» знаходиться на луцьких комунікаціях і у ньому працюють переважно лучани, але так сталось, що податки він платить в Підгайцях.
Так само «Епіцентр» користується луцькими комунікаціями, а юридично знаходиться на території Липинської сільської ради. А приєднуватись вони не хочуть», - розповів посадовець.

З його слів, окремі «сільські еліти» лякають людей тим, що прийде Луцьк і забере землю.

«Це маячня – якщо в людини є город чи пай з правом власності на землю, ніхто його не забере. Минулого року я з першим заступником міського голови Тарасом Яковлевим надіслав листи з запрошенням обговорити співпрацю усім десяти сільським радам. Відповіли на ці листи лише три сільські ради, але обговорили їх всі. Інше питання, як обговорили і чи запросили представників з Луцька», - додає чиновник.

Сергій Григоренко каже, що у Гіркій Полонці минулого року зібрали близько півсотні людей старшого віку, яким розповіли, що, як прийде Луцьк, «у батюшки заберуть землю під хатою, а у простих селян – городи». Тоді всі одноголосно проголосували проти об’єднання з Луцьком.

«Якщо чесно і відкрито говорити з людьми, про те, що об’єднання дасть їм каналізацію замість вигрібних ям, тролейбуси, школи, центри адмінпослуг, покращення медичного обслуговування і багато інших речей, то вони це розуміють, але ж нам не дають висловитись. Самі села не забезпечать собі такий розвиток, який можуть забезпечити спільно з Луцьком», - наголосив Сергій Григоренко.

Посадовець також додав, що й Луцьку села потрібні, адже обласний центр не має території для розвитку.

Читати повністю інтерв’ю з заступником Луцького міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А григоренко сам де проживає?
Відповісти
А Григоренко мабуть не платить за водовідведення і навіть розцінок не знає, що за каналізацію треба ще більше платити ніж за споживання води. А якщо ту каналізацію проведуть по селу ,то дорогу хто буде ремонтувати,селяни??? В Луцьку і так бардак ,де розриють якусь частинку вулиці,то роками її латають. А так ми почистили свої вигрібні ями один раз в три роки плюс обеззаражили один раз в місяць,то витратили 500грн,не більше. Нехай місто наведе порядок на своїх очисних спорудах що в селі Липляни,а то доведе жителів,що вони підуть на його блокування.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні