Гройсман «дав добро» на будівництво будинку для волинських військових

0
2
Гройсман «дав добро» на будівництво будинку для волинських військових
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман підтримав ініціативу волинського надепа Ігоря Гузя про будівництво будинка для військових у Володимирі.

Після звернення народного депутата Ігоря Гузя Прем’єр-міністр Володимир Гройсман дав доручення Міноборони та Міністерству фінансів у 2016 році забезпечити фінансування та завершення добудови 44-квартирного будинку для військових у Володимирі-Волинському, - повідомляє прес-служба депутата.

Ще у травні 2016-го уряд виділив на це 8 мільйонів гривень, однак через різні перепони добудова досі не ще розпочалася.

“У цьому році ці кошти не надходять на добудову будинку. То там тендери, то інші моменти. І родини загиблих бійців не зможуть вселитися. Вже говорять про 2017 рік. Я вас прошу: «накажіть» тих, хто “прошвендяв” і не виконав ваше доручення. Мені особисто соромно дивитися у вічі сім’ям загиблих, коли я кажу, що уряд виділив гроші, я їх немає. Давайте в цьому році завершимо будинок! Він на 80% готовий. Я вас прошу, розберіться!”, - звернувся до Володимира Гройсмана волинський нардеп.

За словами Прем’єр-міністра, обійти тендерні процедури не вдасться. Але він дав доручення закінчити процес у 2016 році.

“Я думаю, що перший крок ми з вами зробили. 8 мільйонів виділили. Зрозуміло: тендерні процедури ми з вами не обійдемо, але пройти їх ми з вами вимушені і зробимо це. Тому зараз - доручення Міноборони і Міністерству фінансів - вжити всіх необхідних заходів, щоб в цьому році цих 8 мільйонів профінансували і завершили будівництво для військових цього будинку. Я прошу вас, як народного депутата, курувати це питання та інформувати мене про хід робіт”, - наголосив Володимир Гройсман.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні