«Ну яке з вас місто?», - заступник луцького мера про Жидичин

3
4
«Ну яке з вас місто?», - заступник луцького мера про Жидичин
Заступник Луцького міського голови вважає, що мешканці Жидичина не хочуть приєднуватись до обласного центру, бо їм обіцяють велике майбутнє.

Про це Сергій Григоренко розповів в інтерв’ю «Волинь24».

З його слів, Жидичину варто добре подумати, перш ніж остаточно відмовитись від співпраці та об’єднання з Луцьком.

«Думати потрібно з холодним розумом і не відволікатись на якісь особисті образи так, як мій шановний колега, настоятель Жидичинського монастиря Костянтин Марченко. Я його дуже поважаю, це шанована, релігійна, духовна людина, але не потрібно розповідати фантастичні речі про те, що Жидичин незабаром буде містом. Ну про що ми говоримо? А люди ж вірять, бо це каже духовна особа: «То для чого нам з Луцьком об’єднуватись, якщо ми самі скоро містом станемо?», - наголошує заступник міського голови.

Також посадовець скептично оцінює заяви жидичинської сільської голови Юлії Дащук про те, що село скоро розквітне завдяки інвесторам.

«Так, у вас гарна історія, ви гарна громада, але у вас немає головного – комунікацій, інфраструктури. Інвестор не піде у голе поле. Чому інвестори переважно сидять біля міст? Бо тут є комунікації: каналізація, газопровід, електромережі, добрі дороги. Хтось намалював собі фантастичний, космічний план, але ж треба виходити з реалій життя. Ну яке може бути місто з Жидичина?», - підкреслив Сергій Григоренко.

Читати повністю інтерв’ю з заступником луцького мера про транспорт, парковки, об’єднання з селами та політику.

Читати також репортаж про один день із життя Жидичина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Референдум сказав своє слово,ми за самостійну громаду,навіть якщо б і голова сільської ради( а Юля наша ,як вирішить громада) сказала б НІ . вАМ ,СЕРГІЮ, ПОТРІБНО ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗАКОНОДАВСТВО. ПРОСЬБА-НЕ ТИСНІТЬ, БУДЬ ЛАСКА, НА НАШУ СІЛЬСЬКУ ГРОМАДУ !!!! БО КРІМ ЗЕМЛІ ВАМ БІЛЬШ НІЧОГО З СЕЛА НЕ ПОТРІБНО.
Відповісти
Що "жаба" душить Сергію,що не в силах брехнею взяти селян. Ще не довго тобі піаритись,полетиш як із "Батьківщини",і ніякий тесть вже тобі не допоможе, кінець твої амбіціям не за горами,ще рік і все...
Відповісти
жителі громади просто не знають, що гроші,і при чому досить серйозні у них валяються поряд- заблокували очисні споруди- і місто щороку буде відстьогувати мзду в сільський бюджет, як миленьке.
вгадайте з трьох раз- кого романюк за принадлєжності повісить перед міськрадою?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні