У Луцьку планують створити доріжку для бігунів

0
0
У Луцьку планують створити доріжку для бігунів
Уздовж річки Стир в місті Луцьку планують облаштувати бігову доріжку для забігів на великі дистанції.

Заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця зауважив, що в обласному центрі активно популяризують спорт. Так, вже цієї неділі відбудеться «Лучеськ півмарафон 2016», - повідомляє "Волинський інформаційний портал".

«Така тенденція і підтримка цього напрямку – досить серйозний виклик для міської ради, тому що, як виявляється, у нас бігати, тренуватися немає де. От на такі дистанції марафонці виїжджають, немає де їм бігати. І це питання до нас, ми маємо створити умови. Бо говорити про якусь масовість важко», - розповів посадовець.

Тож як варіант розглядають створення маршруту, який проходитиме вздовж Стиру: від Київського майдану, вулицею Глушець через парк і Старе місто – під мостом на Данила Галицького через заплаву – під міст на Ковельській і на Шевченка. Цей маршрут у жодному місці не перетинається з потоком автотранспорту.

«Ясно, що це не на рік-два завдання, але це потенціал. Я думаю, що ми вже з наступного року почнемо пропрацьовувати його. У першу чергу в частині парку і Старого міста, а далі будемо малювати проекти, рахувати. Хоча б для початку якийсь бюджетний варіант, спочатку розчистити, десь-там підсипати і поступово вже якось зміцнювати тверде покриття», - поділився планами Моклиця.

«Це поки що на рівні ідеї. Я пройшовся тим маршрутом, тобто ідея підкріплена візуальним уявленням. А далі – проекти і інфраструктурні видатки, щоб це реалізувати», - зазначив заступник мера.
Теги: стир
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні