Козюра каже, що прокуратура «забула» про нього

5
0
Козюра каже, що прокуратура «забула» про нього
Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра досі не отримав повідомлення, що він – фігурант досудового розслідування, початого у зв’язку з, буцім-то, вчиненням ним кримінального правопорушення.

Про це Козюра повідомив у коментарі «Волинь24».

Є ЩЕ ОДИН ДОКАЗ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ - КОЗЮРА

«Сьогодні уже 8 вересня. Незрозуміле повідомлення прокуратури з’явилося ще 5 вересня, а провадження датоване 25 серпня. Усе це – ще один доказ фальсифікації цієї справи. Про свою «причетність» я дізнаюся з повідомлень інтернет-видань. А якби робилося все по закону, то людину про те, що стосовно неї відкривають досудове розслідування, повідомляють одразу» - заявив Андрій Козюра.

Нагадаємо, прокуратура повідомляла про відкриття кримінального провадження стосовно депутата міської ради за фактом пропозиції хабара працівнику прокуратури.

Андрій Козюра вважає повідомлення прокуратури тиском на нього, перешкоджанням його громадській, депутатській та адвокатській діяльності. Він надіслав звернення до прокуратури області з вимогою пояснити опубліковану інформацію та на підтвердження надати відповідні документи, адже особисто він не отримав жодного повідомлення чи пояснення від прокуратури.

«Беру на себе зобов’язання встановити істину у цій брудній та замовній справі», - каже депутат.

ПРОКУРАТУРИ КИВАЮТЬ ОДНА НА ОДНУ

Водночас у двох прокуратурах – Генеральній і волинській – по-різному інформують про деталі скандальної справи – повідомляє телекомпанія «Аверс».

Коли журналісти звернулися за коментарем до обласної прокуратури, там стали все списувати на Генпрокуратуру. "Ми відношення до цієї інформації абсолютно не маємо ніякого. Оскільки ми її не опубліковували. Всі питання, будь ласка, до Генеральної прокуратури" - сказала журналістам працівниця прес-служби обласної прокуратури.

Натомість в Генеральній прокуратурі повідомили: волинські стражі порядку попросили розмістити інформацію. “Ця інформація пішла від прес-служби прокуратури Волинської області. І вона в нас просто на сайті розміщена. Тому всі коментарі отримуйте на місці”, – сказала представниця пресслужби ГПУ.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наверно прокурори просто хотіли по тихому послухати, а тут так лохонулась Генеральна. Ждемс розв'язки...
Відповісти
...да.. Козюру "голими руками" не візьмеш...
Відповісти
таких жидо-комуняцьких бастардів треба на кожній гілляці ...... і "буратін" і "папів карлів"....
Відповісти
Справа могла бути відкрита по "факту", а тоді можна і не повідомляти до пори до часу...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні