Конфлікт у волинській «Батьківщині»: хочуть змістити голову комісії в облраді

0
3
Конфлікт у волинській «Батьківщині»: хочуть змістити голову комісії в облраді
У Волинській облраді хочуть зняти з посади голову постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, члена фракції ВО «Батьківщина» Людмилу Кирду.

У вівторок, 6 вересня, голова фракції ВО «Батьківщина» у Волинській облраді Василь Столяр зареєстрував проект рішення щодо кадрової перестановки у складі комісії з питань бюджету, - повідомляє «Вголос».

Він пропонує призначити головою постійної комісії депутата від ВО «Батьківщина» Андрія Турака, а Людмилу Кирду понизити до статусу рядового члена комісії.

Нагадаємо, що Волинська обласна організація ВО «Батьківщина» перебуває у стані жорсткого внутрішнього протистояння між головою обласної організації Олегом Кіндером та наближеними до нього членами партійного бюро з одного боку і більшістю депутатів обласної ради від «Батьківщини» з іншого.

Раніше депутат Ігор Лех повідомляв про те, що його, а також Андрія Турака хочуть виключити з партії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні