На Волині облаштували зону відпочинку поблизу джерела

0
5
На Волині облаштували зону відпочинку поблизу джерела
Лісівники Камінь-Каширського разом із громадою розчистили джерело та облаштували довколишню територію.

Так, працівники облагородили територію поблизу озера Озюрко – всього за три кілометри від районного центру, біля якого й знаходиться джерело, - прес-служба Волинського ОУЛМГ.

"Ми спорудили поблизу один із найсучасніших рекреаційних пунктів, де є близько десятка бесідок, обладнали дитячий ігровий комплекс, відвели місця для вогнищ, встановили урни для сміття, – розповідає директор ДП «Камінь-Каширське ЛГ» Вячеслав Кузьмич.

Облагородили також і футбольне поле. Також до таких робіт долучалась і небайдужа громада.

Також працівники Камінь-Каширського управління водного господарства почистили джерело від наносів та замулення, встановили круги та збудували охоронну підпорну стіну, працівники міської ради привезли пісок та камінь, виклали бруківку, зробили кладку із каміння, лісівники подбали про різьблений дах.

Теги: лісівники
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні