У «ПриватБанку» можна платити за комунальні послуги з найменшою комісією*

0
5
У «ПриватБанку» можна платити за комунальні послуги з найменшою комісією*
Останнім часом на тлі збільшення тарифів на житлово-комунальні послуги з'явилася інформація щодо підвищення комісії за ці платежі.

Перш за все це стосується традиційних каналів оплати, якими зазвичай користуються найбільш сумлінні платники - пенсіонери, - інформує прес-служба "ПриватБанку".

Керівництво установ, через які проходять ці платежі, пояснюють таке підвищення збитковістю цієї послуги. Залежно від угод з комунальними підприємствами пропонується підвищити комісію від 1,5% до 5%, або не менш 3-4 гривень за кожен платіж. У разі бездоговірних платежів комісія для споживачів становитиме 1% від суми платежу, але не менше 7 гривень за кожен окремий платіж.

Тим часом, у "ПриватБанку" повідомляють, що їхня комісія залишається незмінною та мінімальною. Наприклад, на Волині послуги водоканалу, обленерго та теплопостачання можна сплачувати взагалі без комісії, тобто - безплатно. Існує лише комісія за послуги газопостачання. Вона становить 3 гривні при сплаті через касу відділення, 2 гривні при сплаті в терміналі самообслуговування і гривню - через Інтернет-банк Приват24. Крім того для пенсіонерів в рамках соціальної програми ПриватБанку будь-які комунальні послуги незалежно від каналу оплати проводяться без комісій.

Додатковою перевагою клієнтів "ПриватБанку", власників карта Універсальна, є можливість сплачувати комунальні платежі за рахунок кредитних коштів з пільговим періодом до 55 днів без додаткових комісій в розмірі до 2000 гривень.

“Звичайні платники теж можуть уникнути комісії при сплаті за газопостачання, - радить керівник напрямку масових платежів Північно-Західного РУ "ПриватБанку" Вікторія Семенюк. - Для цього лише треба підключити послугу “Регулярні платежі” у Приват24. Послуга дозволяє взагалі забути про клопіт сплачувати будь-які платежі. Банк буде це робити автоматично з картки, що визначить клієнт. Послуга абсолютно безплатна”.

Хочемо нагадати, що "ПриватБанк" запустив нову акцію «Ноутбук за комуналку в Приват24», яка діє з 1 липня 2016 до 30 вересня 2016 року.

У платників комунальних послуг з`явилась унікальна нагода, здійснюючи платежі в Приват24, меню "Мої платежі", виграти 1 з 9 ноутбуків. Стати учасником акції може кожен клієнт "ПриватБанку", віком понад 16 років, якийзареєструється (promos.privatbank.ua) в акції та здійснить комунальні та інші платежі на сайті privat24.ua в розділі "Мої платежі" на суму від 50 грн.

Чим більше платежів, тим більше шансів виграти ноутбук. Розіграш ноутбуків відбудеться в 3 етапи по 3 ноутбуки щомісяця. Учасник акції за весь період акції може виграти лише один ноутбук.

У Волинській області працює 55 відділень "ПриватБанку" та 330 терміналів самообслуговування. З почату року в Луцьку містяни здійснили понад 200 000 комунальних платежів на загальну суму більше 50 млн грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні