Поблизу Луцька будівельників оштрафували майже на 30 тисяч

0
-4
Поблизу Луцька будівельників оштрафували майже на 30 тисяч
ДАБІ оштрафувала генпідрядника будівництва сільськогосподарського комплексу на Волині.

Правоохоронці оштрафували генпідрядника будівельного об’єкту «Зерносушильний комплекс» на 26 100 гривень, - повідомляє прес-служба Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Правопорушення виявили у веденні виконавчої документації під час планової перевірки будівництва сільськогосподарського комплексу в селі Рованці Луцького району. Його замовником є ТзОВ «Волинь-зернопродукт».

За результатами перевірки на генпідрядника та виконавця будівельних робіт були накладені штрафні санкції – 26 100 гривень та 3 400 гривень відповідно.

Загалом у серпні цього року Управлінням Держархбудінспекції у Волинській області проведено 77 перевірок, з них 72 позапланові та 5 планових.

За результатами перевірок дано 47 приписів, винесено 47 постанов про накладення адміністративного стягнення. Загальна сума штрафів склала 153 876 гривень.
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні