На Волині хочуть реконструювати пам'ятку архітектури

0
8
На Волині хочуть реконструювати пам'ятку архітектури
Будівлю поліклініки, яка є пам’яткою архітектури місцевого значення, планують реконструювати.

Про це йшлося на засіданні комісії з розгляду питань списання основних засобів, що є власністю територіальної громади міста Ковеля, яке провів заступник міського голови Андрій Товстига, - повідомляє прес-служба Ковельської міської ради.

Двоповерхова будівля поліклініки, розташована в дворі, на вулиці Незалежності, 122, яка є пам’яткою архітектури місцевого значення.

Наразі не стоїть питання про демонтаж та списання споруди. Відповідно до листа управління культури Волинської ОДА рекомендовано провести реконструкцію приміщення.

Також зараз планується підготували на ім’я міського голови звернення про виділення коштів на виготовлення проектної документації.

Разом з тим медична установа має замовити проект на проведення реконструкції цієї будівлі в ліцензованій проектній організації відповідно до чинного законодавства.

Андрій Товстига наголосив, що всі служби повинні спрацювати оперативно і надати необхідні матеріали до вересневої сесії. А далі - рішення за депутатами.

Щодо безпеки громадян, за словами начальника відділу житлово-комунального господарства Олександра Балака, відповідно до рекомендацій Волинського філіалу державного науково-дослідного та проектновишукувального інститутуту «НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ» навколо аварійних ділянок будівлі встановлено огорожу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні