Рожищани влаштували турнір з міні-футболу, присвячений бійцям

0
3
Рожищани влаштували турнір з міні-футболу, присвячений бійцям
У Рожищі відбувся турнір з міні-футболу, присвячений загиблим бійцям АТО

У турнірі взяли участь п’ять команд: «Реал» та «Мілан» з Кременця, Соціальна служба, ГО «Самооборона Рожище» і збірна бійців АТО, - повідомляє Район.Рожище.

В результаті змагань місця розподілились так: перше і друге місце зайняли команди з Кременця –«Реал» та «Мілан». Третє місце вибороли футболісти з «Самооборони». Четверте і п’яте - відповідно у команд з Соціальної служби і збірної бійців АТО.

Переможці змагань окрім почесних грамот отримали Кубок, який стане перехідним, адже подібні змагання відбуватимуться щороку.

На жаль, на цьому невеличкому святі спорту не було глядачів. Прикро вразило, що не було жодного представника влади.

"Ми знайшли час приїхати в Рожище, але не бачимо жодного представника влади – ні районної, ні міської. На мою думку, владі треба думати і вшановувати не тільки загиблих воїнів АТО, а й думати про живих. І коли сьогодні немає нікого з представників влади – це для нас образливо, - зазначив голова обласної спілки воїнів АТО Вадим Ваврищук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні