Волинський інтернат - у середині рейтингу України за фінансуванням

0
6
Волинський інтернат - у середині рейтингу України за фінансуванням
Голобський дитячий будинок-інтернат, який знаходиться на території Волині, посів 24 місце у загальноукраїнському рейтингу фінансування.

Про це повідомили в Українській благодійницькій мережі, - пише IA ZIK.

У Голобському дитячому будинку-інтернаті мешкають хлопці з особливими потребами – розумовою відсталістю чи психічними розладами, які є сиротами чи позбавленими батьківського піклування.

У той же час, за показниками фінансування перше місце здобув Чернігівський дитячий будинок-інтернат Запорізької обласної ради, на останньому – 46 місці – дитячий інтернат у місті Коломия на Івано-Франківщині.

БО «Українська благодійницька мережа» склала рейтинг фінансування дитячих будинків-інтернатів системи Мінсоцполітики з усієї України. Загалом розраховувались дані 46 інтернатів.

Фінансові показники та дані про чисельність вихованців взяті з офіційних документів, отриманих від соціальних дитбудинків та структурних підрозділів у сфері соціальної політики обласних та Київської міської державних адміністрацій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні