Я по-людськи просив: не знімайте мене, - скандальний водій прокоментував конфлікт

0
2
Я по-людськи просив: не знімайте мене, -  скандальний водій прокоментував конфлікт
Водій автомобіля BMW, підприємець Іван Тищук який у вівторок, 30-го серпня, став фігурантом скандалу з патрульними і журналістами, стверджує, що в інтернет потрапила незначна частина конфлікту, а журналісти самі спровокували його на таку поведінку.

Про це він пише у своєму блозі на Волинь24.

Нагадаємо, інцидент трапився у вівторок, 30-го серпня, поблизу одного з магазинів, що на перетині вулиць Львівська та Володимирська.

Іван Тищук зазначає: після того, як він порушив правила дорожнього руху, "без жодних суперечок погодився з поліцейським та попросив його скласти постанову про порушення ПДР".

"Наголошую, я не чинив опору патрульним, не сперечався з ними, перебував у тверезому стані, не відмовлявся від штрафу" - зазначив чоловік.

"Той шквал емоцій та незрозумілих запитань, які звалилися на мене від місцевих журналістів, які, як мені стало відомо згодом, патрулювали разом із поліцейськими вулиці Луцька у пошуках порушників ПДР, викликали у мене, як у кожної нормальної людини, негативну реакцію", - стверджує Іван Тищук.

Він додає: "На жаль, до інтернету потрапила лише та частина відео, де я вдаюся до різких висловлювань. Однак, ніхто не говорить про те, що я кільканадцять разів перед тим, як вживати нецензурну лексику, по-людськи просив і поліцію, і представників ЗМІ не знімати мене".

"Я не звик до об’єктивів відеокамер та ніколи не давав інтерв’ю, тим більше у такій провокативній формі. Тому вважаю, що журналісти, які опублікували на сторінках своїх видань інформацію про мене, свідомо вдалися до провокативних запитань, аби вибити мене із колії, «роздувши» на цій події сенсацію", - каже Іван Тищук.

ПОВНІСТЮ ЧИТАТИ БЛОГ ІВАНА ТИЩУКА "КОНФЛІКТ З ЖУРНАЛІСТАМИ: ЩО ВІДБУЛОСЯ НАСПРАВДІ"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні