--> У Луцьку розвалилася нова дорога | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку розвалилася нова дорога

0
3
У Луцьку розвалилася нова дорога
У Луцьку тротуар з небезпечним підвищенням, який виклали лише місяць тому, просів та розсипався.

Виконавці робіт розводять руками та радять звернутись до замовників робіт, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Раніше поблизу перехрестя проспекту Відродження і вулиці Софії Ковалевської здійснювали ремонтні роботи - працівники «Луцькавтодору» клали тротуарну плитку.

Проте тоді ніхто не взяв до уваги факту, що посеред тротуару на декілька сантиметрів піднімається плита, яка накриває теплотрасу.

Свідок такого ремонту, Андрій звернувся за коментарем до «Луцькавтодору», але там на нього чекали лише відмовки: спершу сказали, що відповідального за ремонт тротуару немає на місці, згодом просто не піднімали слухавку, а врешті-решт сказали, що жодної інформації, включно з ім’ям відповідального за ремонт, надавати не будуть.

Проте вже через місяць тротуар новий просто розсипався. На фото, яке надав редакції лучанин Андрій, видно, що дорога просіла і бруківка перестала триматись купи.

У «Луцькавтодорі» повідомили, що тротуар поклали таким чином через те, що в наявності не було крану, яким можна підняти плиту теплотраси. Також зауважили, що замовником робіт був департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, тому, мовляв, звертатись потрібно до них.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні