Ремонт дороги Луцьк-Львів обіцяють завершити до 5 вересня

0
-8
Ремонт дороги Луцьк-Львів обіцяють завершити до 5 вересня
Ремонтні роботи на дорозі державного значення Луцьк-Радехів-Львів майже завершені.

Про це йшлося під час робочої наради, що відбулася під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Про стан ремонту дороги державного значення Луцьк-Радехів-Львів доповів заступник керівника з будівництва Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншан Антоняк.

Він зазначив, що нині верхній шар дороги уже покладений, приступили до завершального етапу прокладення з’їздів і усі роботи обіцяють завершити до 5 вересня поточного року.

Не до кінця залишається вирішеною проблема руху великовагового транспорту.

Відтак, потрібно підготувати пропозиції для внесення змін до чинного законодавства щодо посилення відповідальності. Зокрема, як вважають учасники робочої наради, потрібно зобов’язати до сплати штрафу не лише перевізників, але й вантажовідправників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні