Луцький активіст висловився за квіти вчителям

5
21
Луцький активіст висловився за квіти вчителям
Напередодні 1 вересня громадський активіст Ігор Алексеєв висловив свою позицію стосовно того, чи доцільно купувати вчителям букети на День знань.

«Квіти вчителям на 1 вересня не дарувати !.. Бабло за букет на АТО... Егегей!» Якщо два роки тому я дуже тепло відносився до таких ініціатив, то зараз це відверто дратує», – написав на своїй сторінці у Фейсбук активіст.

«Концерти, салюти, корпоративи, марші під…сів, дискотеки, шоу і таке інше – усе це буйно квітне в воюючій Україні! Наші депутати Ради у відпустці на два місяці, а х…лі – ми ж воюємо... Чи похорон 200-го вже заважає чиємусь паті? Прикладів лицемірства й потрійних стандартів я можу навести десятки й тому не варто спекулювати хоч на дітворі, яка щиро несе вчительці свій букет... Це – світлий ритуал, який особисто я згадую добром...» – пояснив свою позицію Ігор Алексеєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую!!!!!!! наша вчителька щиро радіє і найскромнішому букетику, але подарованому від душі .
Відповісти
Вважаю, що вчителі заслуговують хоч на такий мізерний прояв поваги та уваги. Їхня праця не легка. Наших дітей нам самим складно виховувати, а згадати , коли вчиш з ними уроки - нерви часто здають. Тому квіти - це традиція, це святковий настрій дитини і вчителя, це позитивний початок навчального року, а не дари вчителю.
Відповісти
Вже і букет вчителю подарувати не можна ??? В простого вчителя і таку втіху, як квіти забрати ???Не соромно ? Ця людина Ваших дітей учить! Сором таким "активістам" ! Які тільки і вміють як гучні заяви кидати, командувати і себе славити, "який я молодець ". Огидно.
Відповісти
А що вчитель робитиме з плюс-мінус 30-ма букетами?
Відповісти
30??та хоча би 5 було. вже,мабуть, не Ваша справа, що робитиме.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні