Гузь каже, що не варто зациклюватися на контрабанді: є й інші можливості заробити

1
4
Гузь каже, що не варто зациклюватися на контрабанді: є й інші можливості заробити
Волинський нардеп Ігор Гузь обіцяє сприяти громадам свого округу шукати партнерів у Польщі для співпраці.

Про це він розповів під час конференції з розвитку Поліських територій, що відбулася в Смідині на Старовижівщині 27 серпня.

“Через близькість кордону ми маємо прерогативи і люди використовують одну можливість – це контрабанда, всі про це знають. Але це не вихід. Вихід в іншому – інтенсивніше працювати з нашими польськими партнерами. Якби не розвіювали конфлікт з Польщею, але приїзд польського Президента Анджея Дуди до нас на День Незалежності – це величезний крок”, - вважає Гузь.

Тому він хоче, щоб громади на Волині активніше шукали партнерів у країнах ЄС та писали грантові проекти для залучення коштів.

“За 2017 рік кожна громада має знайти партнера в Польщі та інтенсивно працювати: наші діти - до них, їхні - до нас; польський бізнес - до нас, наш – до них. Також розвивати туризм, втілювати спільні проекти. Це наш вектор розвитку”, - зазначив депутат.

Ще Гузь розповів про успішні приклади залучення інвестицій у громади: “Щодо проектної діяльності – друге ключове завдання.

Славне село Заброди в Ратнівському районі не один рік залучає інвестиції або Зимненська громади. Філософія така: хто надіється на державу – той програє. Очікувати, що наша держава за рік чи два підніметься на дуже високий рівень, не варто. Тому наша доля – у наших руках. Пора активно вчитися писати проекти і «заводити» кошти з європейських асигнувань”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гузь майстер по проведенню гейпарадів і більше нідочого!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні