--> Лучанин розводить бджіл...на даху багатоповерхівки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин розводить бджіл...на даху багатоповерхівки

0
6
Лучанин розводить бджіл...на даху багатоповерхівки
Лучанин збудував пасіку на даху дев'ятиповерхового будинку.

На покрівлі Юрій Мещеряков постелив клейонку, насипав землі і виростив там зелень: траву та конюшину. У горщику росте справжня пальма, на стіні висять вазони, і серед цього всього стоїть… вулик. Будинок знаходиться біля міського РАЦСу, - повідомляє Район.Луцьк.

«Я тримаю вулики у селі, недалеко від Луцька. Їх у мене 12. Іноді мені хочеться бути біля них ближче, спостерігати за ними. У мене обставини склалися так, що бджоли захворіли, і я вирішив поставити вулик на даху. Знаю, що таке практикують у Японії, Німеччині, здається, і в Англії. Сам живу на дев’ятому поверсі, часто до них піднімаюся», – розповідає пасічник.

На диво, жителі будинку позитивно ставляться до такого захоплення свого сусіда.

«Ви знаєте, друге щастя, коли живеш у таких будинках, як мій, – це хороші сусіди. У мене дуже хороші сусіди, підтримують мене. Один сусід віддав мені цю пальму. А я їм помагаю медом, даю віск, прополіс», – каже Юрій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні