--> Нововолинська художниця презентувала свою першу виставку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нововолинська художниця презентувала свою першу виставку

1
0
Нововолинська художниця презентувала свою першу виставку
26 серпня у Нововолинському історичному музеї відкрилася перша виставка картин Наталі Дем’янової.

Художниця займається олійним живописом, розписом по тканині та склу, також захоплюється сучасною технікою махенді. Перед глядачами було 37 експозицій, виставка отримала назву “Відлуння”, - повідомляє БУГ.

Наталя Дем’янова народилася у Нововолинську в сім’ї художників, закінчила місцеву школу №2, також вивчала курс образотворчого мистецтва в Сідноєвропейському Національному університеті імені Лесі Українки.

Як зазначає сама художниця, зростала у творчій сім’ї, малювати розпочала з раннього дитинства. Організовувала виставки на шкільному рівні за допомогою вчителів.

Художниця не дотримується певного стилю, малює природу, портрети, іноді щось нереальне, багатозначні або символічні образи, певний час захоплювалася єгипетською тематикою. Також зображає примітивізм, полюбляє етномотиви, особливо трипільську культуру.

На дебютній виставці Наталю Демянову підтримували близькі та рідні люди. Мама та друзі висловили захоплення та гордість за досягнення. Коментували творчість та робили компліменти й інші нововолинські художники.

Зокрема Микола Казюлін зазначив, що Наталя володіє хорошими знаннями палітри, роботи колоритні та яскраві, помітно професіоналізм.

Наталя Дем’янова розповіла, що надихає її навколишня краса природи, людей, тварин, також живопис колег. Допомагає внутрішнє бажання, в руки береться пензель і автоматично малюється картина.

Виставлені експозиції створювалися протягом двох років, але це не всі роботи, які за цей час зобразила художниця, для показу обрані найцікавіші, також частина з них успішно була розпродана.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаві роботи!Молодець! СНУ випустив у світ багатьох художників! Волинь Має таланти!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні