--> Дорожні знаки біля «Там-Таму» заплутують водіїв, - активіст | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дорожні знаки біля «Там-Таму» заплутують водіїв, - активіст

1
-4
Дорожні знаки біля «Там-Таму» заплутують водіїв, - активіст
Через знятий знак поблизу "Там-Таму" водії порушують правила дорожнього руху, - Михайло Шелеп.

Про це активіст написав на своєму блозі на Волинь24.

Недостатнє інформування водіїв про зняття знака призвело до того, що водії повертають на червоне світло світлофора, тим самим порушуючи правила дорожнього руху.

"Зелену стрілку" що дозволяла поворот праворуч при червоному сигналі світлофора при руху зі сторони "Там-Таму" (перехрестя Соборності-Чорновола) зняли. Але ніякого попередження про це нема. Тому абсолютна більшість водіїв і далі повертає направо на червоне", - зазначає Михайло Шелеп.

Окрім того, чоловік повідомляє й про те, що тимчасові ремонтні роботи на вулиці Ветеранів вкотре ставлять у тупик водіїв.

"Їдучи з вулиці Чорновола водій повертає на вулицю Ветеранів і впирається у знак "цегла" перед самим пішохідним переходом.



І де тут розвертатись? Для кого цей знак там висить ?!", - обурюється він.

Також додає й про те, що перед цим є ще один знак "поворот наліво заборонено”, але повернутий він на бік, через що його погано видно повертаючи від собору.

"Та й питання, а тим хто повертає направо (їдучи від "Снігової королеви") тоді можна їхати? Вони і знака не бачать, і він на них не діє.

Ситуація дурна, бо логіки у такому розміщенні знаків немає. При тому, якщо я розвернувся біля МАН то інші і далі їхали під знак. А ми ж просили департамент ЖКГ при ремонтних роботах знаки розміщати завчасно, щоб водії зорієнтувалися у ситуації", - додає Михайло Шелеп.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Через знятий знак поблизу "Там-Таму" водії порушують правила дорожнього руху, - Михайло Шелеп.
Михайло Шелеп, звертаюсь до вас і хочу довести до вашого відома-Водії порушують правила ПДР не через те що його зняли, а через те що не дотримуються правил ПДР, з шкільної парти знають всі на зелений їдем на червоний стоїмо..))) Є зелена стрілка праворуч тоді їдем нема стоїмо..))) Так що не треба винити тих хто зняв стрілку і провину з водія звалювати на дорожні служби))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні