У Любешові презентували групи реагування поліції

0
-6
У Любешові презентували групи реагування поліції
Любешівцям презентували новостворені групи патрульної поліції.

У вівторок, 23 серпня, на центральній площі селища Любешів після урочистої церемонії підняття Державного Прапора України відбулася презентація груп швидкого реагування патрульної поліції, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

«Територію району цілодобово патрулюватимуть дві групи швидкого реагування. Дислокацію нарядів поліції відстежуватимуть на спеціальній інтерактивній карті. Запровадження такого нововведення дозволить ефективніше реагувати на виклики та забезпечувати належний правопорядок і безпеку громадян», - зазначив начальник Любешівського відділення поліції Олег Матчук.

Автомобілі груп патрульної поліції оснащені сучасними засобами зв'язку, в тому числі - планшетами, за допомогою яких співробітники оперативно отримуватимуть інформацію з електронних баз даних Національної поліції України і МВС.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні