--> Свято по-офіційному: Романюк з орденом, Гунчик з півгодинним виступом і Пирожик без Палиці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Свято по-офіційному: Романюк з орденом, Гунчик з півгодинним виступом і Пирожик без Палиці

4
-2
Свято по-офіційному: Романюк з орденом, Гунчик з півгодинним виступом і Пирожик без Палиці
У Луцьку на Театральному майдані відбулися традиційні урочистості з нагоди Дня Незалежності України.

Усе було в рамках звичного: виступи високопосадовців, вручення нагород (зокрема, луцькому міському голові вручили орден «За заслуги» 1-го ступеня), виконання духовного гімну "Боже Великий, Єдиний".

Промова голови ОДА Володимира Гунчика тривала близько півгодини. Окрім усього іншого, Гучник похизувався тим, що Волинь виконує бюджет, зібрала хороший урожай і вперше перевищила свій експорт над імпортом.

На урочистості не прийшов голова Волинської облради Ігор Палиця. Замість нього вищий представницький орган Волині уособлював перший затупник Олександр Пирожик.

Коментуючи відсутність Ігоря Палиці на головних обласних урочистостях з нагоди свята Незалежності, Олександр Пирожик заявив:

"Голова обласної ради переді мною не звітується. Можливо, у нього були якісь інші запрошення, наприклад на урочистості в Києві... Не знаю. Але я в будь-якому випадку планував тут бути. Я такі свята ніколи не пропускаю. І я навіть радий, що так вийшло. Що мені довелося виступати з промовою і вручати грамоти воякам УПА"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого подібного. Промова Гунчика трохи більше 20 хвилин. У мене навіть повна версія записана. Пі.Сі. Ми ж не називаємо нагородження промовою. Все разом так, близько години тривало
Відповісти
Гарне свято
Не вистачало Ігоря Петровича, а так все душевно офіційненько)))
Відповісти
А як цікаво піпл "хаває" відсутність на всіх державних святах та урочистостях голови облради Палиці? Це ж яке неподобство, якщо не сказати більше... Всі "патріоти" схвачені, за все заплачено... Такого ще в історії не було, який сором і головне тиша... Агов патріоти, чому мовчите... Ганьба!!!
Відповісти
Пирожик зі своїм виступом - дикунство! Ізолювати від суспільства таких потрібно, а вони ще посади отримують? Ганьба!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні