Масовий велопробіг у Луцьку

0
8
Масовий велопробіг у Луцьку
У Луцьку близько сотні людей взяли участь у велопробігу, приуроченому до Дня прапора та Дня Незалежності.

Масовий пробіг велосипедистів «Колесо здоров’я» відбувся у вівторок, 23 серпня.

У традиційному заході взяло участь близько сотні волинян різного віку – від дошкільнят до пенсіонерів. Не обійшлось без відомих облич. Зокрема, серед учасників були перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко, депутати, бізнесмени.

«Годину тому я з товаришем сперечався з приводу того, чи гарна сьогодні погода для велопробігу. Я казав, що гарна, а він – що ні. В результаті він сидить в якомусь барі, наїдає чергову складку на животі, а ми з вами проводимо час приємно та з користю, а головне - патріотично», - наголосив заступник луцького мера Юрій Моклиця.

Депутат міськради Андрій Покровський також висловив своє захоплення тим, що у цьому заході взяли участь люди різного віку.

«Я сподіваюсь, що кожного року учасників буде все більше і ми велопробіги проводитимемо все частіше і частіше», - підкреслив чоловік.

Один з найменших учасників спортивного дійства п’ятирічний Юрко Наумук каже, що вперше бере участь у велопробігу. Хлопчик зізнається, що їздити на велосипеді його навчили мама з дідусем вже давно, тож на двоколісному транспорті він себе почуває впевнено.

Водночас один з найстарших учасників заходу, 65-річний Олександр Чайка також розповідає, що велосипед – його основний вид транспорту з дитинства. Саме на ньому чоловік пересувається селом Гірка Полонка, де мешкає. Окрім цього, він регулярно здійснює поїздки на великі відстані. Зокрема, на своєму велосипеді Олександр Чайка вже їздив до Почаєва та Зимного.

Учасники пробігу спільно виконали державний гімн.

Опісля відбулись змагання на колясках серед осіб з ураженням рухового апарату та безпосередньо велопробіг.

Велосипедисти вирушили від пам’ятника Тарасу Шевченку, проїхали проспектом Волі, вулицями Дубнівською, Авторемонтною, Рівненською, Шопена, проспектом Василя Мойсея та вулицею Винниченка.

Фото Павла БЕРЕЗЮКА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні