Судять волинянина, який з викруткою напав на водія

0
3
Судять волинянина, який з викруткою напав на водія
Житель Волинської області поблизу готельно-розважального комплексу «Скольмо» в смт Клевань Рівненської області, вчинив розбійний напад.

Так, встановлено, що незнайомець з Луцька, якого підвозив до Рівного водій, попросив зупинити автомобіль та зненацька наніс останньому численні удари викруткою в голову, - повідомляє прес-служба прокуратури у Рівненській області.

Під час нападу поранений водій автомобіля здійснив супротив та спробував затримати нападника, однак той зумів утекти з місця події, викравши перед цим особисті речі потерпілого на суму понад 6 тисяч гривень.

Згодом зловмисника було затримано правоохоронцями на території Київської області за підозрою у вчиненні інших злочинів та взято під варту.

Наразі досудове розслідування стосовно волинянина завершено та обвинувальний акт за ч. 1 ст. 187 КК України (розбій) скеровано до Рівненського районного суду для розгляду.

За вчинення вказаного злочину передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні