«Автомайдан України» у Луцьку: обрали нового керівника

0
-3
«Автомайдан України» у Луцьку: обрали нового керівника
У Луцьку новим керівником громадської організації "Автомайдан України" обрали Андрія Ольхового.

"У зв'язку з сімейними обставинами я змушений передати честь бути очільником такої організації наступнику, якого обрала рада ГО, Андрій Ольховий", - повідомив у Фейсбуці колишній керівник громадського об'єднання Андрій Попик.

Щодо нового очільника громадської організації він додав:

"Знаю Андрія як порядного, виваженого і такого чоловіка, яеий тримає слово, якщо його дав. Більш ніж переконаний, що з цього моменту він докладе максимум зусиль, аби підняти нашу громадську організацію на нові висоти, і зможе досягнути хоч трішки спільної цілі змінити цю країну на краще".

Також Андрій Попик подякував усім, хто підтримував та допомагав йому під час його перебування на посаді та зазначив, що й надалі долучатиметься до роботи у громадській організації.

"Я і на далі лишаюсь в ГО і буду допомагати по мірі можливості, як і раніше завжди готовий прийти на допомогу друзям", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні