Як лучани вітали із Днем міста в соцмережах

0
-4
Як лучани вітали із Днем міста в соцмережах
Луцьк відсвяткував 931-ий День народження. До традиційних гулянь містом і участі в різноманітних розвагах, останні роки додалася іще одна обов'язкова складова святкування - обмін вітаннями у соціальних мережах.

Видання "Волинь24" зібрало найяскравіші вітання, до яких щиро приєднується, а ще - бажає рідному місту цікавого, але позитивного і чистого інформаційного простору!

Луцький міський голова Микола Романюк:


Секретар міської ради Юлія Вусенко: "З Днем міста Вас! Нехай з кожним роком відчуття гордощів за своє місто примножується, а про його велич, що формувалася століттями, стане відомо у найвіддаленіших куточках світу!!!
Зі святом тебе, мій Луцьк!
Зі святом нашого міста, Лучани!!!".


Директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк: "У Луцьку День міста. Вітаю зі святом лучан та гостей!"


Журналістка Юлія Дерев'янчук: Довго не знала, як вмістити в короткому пості все те, за що люблю Луцьк. А сьогодні підійшла до Книгарня "Є" ЛУЦЬК, а там сидить Sergi Stolyruk зі своєю кльовою керамікою і щось читає.
- Цікаво?
- На, почитай.
Беру, а це виявляється "Бог дає таланти всім. 50 уроків, щоб знайти себе та справу всього життя" Регіни Брет. Відкриваю десь посередині і читаю "Важливо знати свою "суперсилу", і свій "криптоніт". Одна людина може змінити світ".
Короче, Луцьк, я тебе обожнюю за всі такі кльові моменти і миті, які ти мені часто даруєш. З твоїм днем тебе ;)"


Луцький депутат Ігор Поліщук:"Дорогі лучани! Щиро вітаю вас із днем нашого міста. Бажаю вам міцного здоров'я, миру, добра, натхнення і процвітання. Вважаю, що нам пощастило жити у чудовому, древньому, цікавому місті з хорошими людьми. Дякую усім, хто робить це місто кращим. Наша команда також докладає та докладатиме ще більше зусиль для того, щоб Луцьк був дійсно комфортним, економічно розвинутим, туристично привабливим, процвітаючим та європейським містом, а лучани могли б ще більше пишатися тим, що живуть у такому місті. Зі святом, рідний Луцьк!"


Особистий секретар митрополита Волинського і Луцького УПЦ, протоієрей Валентин Марчук: "З днем міста, лучани!
Урочиста Академія з нагоди 931-ї річниці Дня міста. Вручення державних нагород, відзнак бійцям – учасникам АТО, відзнаки «Почесний громадянин міста Луцька»".


Фотограф Віктор Петрук:


Журналістка Наталка Воскресенська:


Валерія Лесюк:"Луцьк для мене – наймиліше місто!
Де б я не була, тут - найкраще!
Тут дихається на повні груди, думається вільніше, робиться із задоволенням!
Луцьк - місто мого дитинства, мрій, вражень, почуттів, боротьби, злету, самоідентифікації, любові.
Моє місто Луцьк! Живи! Процвітай! Будь натхненним!"


Володимир Павлік: "Lutsk. Ukraine. Вітаю Луцьк та лучан з Днем міста ".


Луцький депутат Валерій Бондарук:


Громадський активіст Ілля Токаренко:
"Сиджу ось і думаю, як привітати тебе моє рідне місто?Я дружу з тобою вже більше 30 років. Ти переніс багато чого, міжусобні війни, Монголо-татар, катівників їзуїтів, фашистів, радянську владу. Зараз в тебе теж не дуже легкі часи! Тебе засмічують, вирізають твої легені, застеляють твої древні вулиці цегляними вишиванками, ламають, грабують! Ти не переживай,в тебе є справжні друзі і ми разом все пройдемо та поборемо! Я радий що ти є! З Днем народження тебе мій древній Друг)))"

Луцький депутат Павло Данильчук:


Вікторія Климчук: "Вітаю з Днем міста мій ріднесенький Луцьк! Скільки років я б не прожила в Києві, я ніколи не назву себе киянкою, бо я лучанка і волинянка до мозку кісток, чим страшенно пишаюсь) Отож, бажаю своєму місту процвітання, туристів і інвестицій) Люблю свій Луцьк і лучан❤️".


Народний депутат Ігор Лапін: "Дорогі лучани! Вітаю вас з Днем міста! Наше історичне місто святкує свою 931 річницю! Незважаючи на труднощі, які зараз переживає країна і місто, треба зберігати віру і боротись до перемоги. Бажаю нам усім чистого неба над нашою землею, радості та доброти кожного дня. Терпіння, здоров’я та підтримки бажаю нашим захисникам. А кожній родині благословення та затишку в домівках. Любов до нашого міста об’єднує всіх волинян і лучан. В єдності сила – і лише об’єднавшись ми зможемо забезпечити гідне майбутнє нашому місту".


Політик Роман Романюк: "Вітаю Вас з Днeм міста! Я дужe гордий, що проживаю самe у Луцьку. Ми насправді маємо чим пишатись, аджe усі, хто приїздить до нас впeршe, кажуть, що нашe місто -цe малeнька Європа. Тут ти одночасно захоплюєшся історією та старою архітeктурою й пишаєшся новими сквeрами та закладами. Луцьк - спокійний та затишний куточок, дe ти відпочиваєш душeю.
Дякую усім нам, лучанам, за цe чудовe відчуття дому. Попeрeду щe багато роботи, алe разом ми зможeмо зробити Лучeськ містом, якe хочeться залишити дітям!".


Прес-секретар луцької поліції Ольга Бузулук: "Сьогодні заново полюбила Луцьк. У щоденних клопотах, боротьбі й гонитві справді мало часу подумати про важливе. А найважливіше - це люди нашого Луцька. Вони щирі, талановиті і красиві. Сьогодні такі люди були на мистецькому дійстві в центрі міста.
З маленькими дітьми вдалось побачити майже весь концерт і отримати масу задоволення.
Дякую усім причетним)
Дякую Богу, що напоумив нас оселитись тут 6 років тому)
Луцьк, з Днем Тебе!"


Привітання від організаторів фестивалю "Бандерштат":
Сьогодні Луцьку 931 рік!!!
Люблю я Луцьк — мій Лучеськ — на світанні,
Коли весна — і дихати превільно.
Он кірхи хрест, а он костелу бані
Вітають всіх, киваючи прихильно.
А замок Любарта, цей древній богатир,
Уже в літах, та чутно в ньому силу.
Він дивиться залюблено на Стир —
На річку-подругу стареньку і змілілу.
І, мабуть, згадує ті дні, коли вона
Стрічала перша воїнство вороже,
І вірила, що замкова стіна
Все зло на світі зупинити може.
На вулицях каштанові свічки,
А липи кучері розчісують зелені,
Газонів малахітові стрічки
Врочисті, загадково небуденні.
Мій добрий Лучеську — мій Луцьку дорогий —
Небесний Садівник тебе кохає,
Так щиро любить — й одяг золотий
Тобі на плечі ніжно накидає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні